Іршавська РДА підвела підсумки

18
2

У четвер, 12 січня, відбулася нарада працівників апарату РДА, яке провів керівник апарату райдержадміністрації Олег Козенюк. На нараді підводили підсумки роботи апарату 2011 року.

 

Цього дня з річними звітами за 2011 рік виступили завідувач сектору контролю Олександр Коростіль та завідувач сектору роботи зі зверненнями громадян Еріка Роман. 
 
Одним  з актуальних питань для обговорення було те, що з 1 січня 2012 року відповідно до прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» (далі - Закон) набрали чинності статті 11«Спеціальна перевірка щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування» та 12 «Фінансовий контроль» цього Закону. 
 
За словами завідувача сектору взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату Сергія Жидика Статтею 11 Закону встановлено строки проведення спеціальної перевірки, визначено особи, стосовно яких проводиться спеціальна перевірка, хто повинен організовувати проведення спеціальної перевірки та здійснювати її проведення, які відомості підлягають спеціальній перевірці, документи, що подаються до органу, який проводить перевірку, результати її проведення та інші вимоги.
Проведення спеціальної перевірки є одним із нововведень чинного антикорупційного законодавства, механізм реалізації якого в цілому дасть змогу запобігати і протидіяти проявам корупції та знизити рівень сприйняття корупції серед громадськості.
 
Підводячи підсумки засідання наради керівник апарату РДА Олег Васильович позитивно відмітив роботу працівників апарату РДА, звичайно, є деякі зауваження, над чим посилиться робота вже в новому 2012 році.

Коментарі

!
!!!!

Згоден З Leonom !!!!

L
leon

Ну ооочень важная инфа... можно порадоваться за иршавчан: после этого совестчания (ЯКЕ - ! провів) Олег Васильевич, (фигура, блин!) уровень коррррупции в забытой богом Иршаве упадет до плинтуса, где и пребудет вовеки. Аминь!

Читайте також