Іршавський міст через Боржаву потребує ремонту (ФОТО)

17
0

За минулі вихідні вже вкотре природна стихія показала свій норовливий характер. За короткий період часу випала місячна норма дощу. Особливо руйнівними виявилися локальні паводки в гірських селах - Лукові та Імстичові.

 

Голова райдержадміністрації В.І.Феєр разом з начальником відділу з надзвичайних ситуацій Ю.Ю.Химинцем виїхали на місце надзвичайної події: в Лукові оглянули пошкоджений на полях і присадибних ділянках урожай, вивчили стан каналів і рівчаків, як у населеному пункті так і за його межами. Разом з головою РДА ситуацію вивчали начальник філії Іршавський райавтодор А.В.Паук та головний інженер Берегівського  Міжнародного управління водного господарства С.М. Поважук.
 
В Імстичові було оглянуто основні вулиці, що піддаються руйнуванню внаслідок паводків і, що найголовніше, -- міст через річку Боржаву, який потребує ремонту та проведення експертизи.
В обох населених пунктах всі питання   ліквідації наслідків стихії обговорювалися із спеціалістами та з сільськими головами В.М.Пасульом та М.І.Вашкебою.
 
В.І.Феєр поставив завдання перед лідерами територіальних громад – не тільки чекати коли спеціалізовані організації почнуть у регламентованому державою режимі виконувати ліквідаційні роботи, але й самим більш активно залучати місцевих громадян, використовувати можливості місцевих підприємців у наданні допомоги своїм громадам. Сьогодні ж в обох сільських радах відбулися засідання надзвичайних комісій.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також