Юні іршавські туристи прибрали Ставліш

9
0

Іршавська районна станція юних туристів дуже часто використовує урочище Ставліш для проведення різних масових заходів. Але інколи так прикро стає, коли, прийшовши сюди, бачимо розкидане сміття, поламані дерева, недопалені багаття, розбиті пляшки...

І в цей момент нам, педагогам, стає соромно перед своїми вихованцями, тому, що ми на заняттях гуртків навчаємо їх берегти природу, залишати місце відпочинку чистим.

Саме тому, на одній з педагогічних нарад було вирішено провести прибирання території урочища Ставліш, що на околиці міста Іршава. Отож, минулого тижня тут була проведена екологічна акція «Зроби Ставліш чистішим!».

Організаторами і учасниками цього заходу був педагогічний колектив Іршавської районної станції юних туристів (директор: І.І. Терпай ). Завдяки зусиллям керівників туристсько-краєзнавчих гуртків та адміністрацією райСЮТур було очищено зону відпочинку урочища Ставліш. Найбільш помітним вкладом були зусилля керівників гуртків екологічного спрямування, які забезпечили усіх бажаючих працювати потрібними засобами. Після плідної праці були підведені підсумки роботи нашої організації не тільки за цей день, а й за цілий рік.

Прибравши територію, ми звернули увагу на те, яким красивим став «Ставліш». Задоволені своєю роботою всі взялися за приготування смачного бограчу, яким пізніше й поласували.

Провівши даний захід, колектив Іршавської райСЮТур надіється на підтримку і розуміння всіх відпочиваючих в урочищі Ставліш і надалі залишатимуть місце відпочинку прибраним. Надіємося, що пророблена нами робота буде належно оцінена громадкістю та адміністрацією і зібрані відходи будуть утилізовані.

Відпочивайте культурно! Приберіть за собою, залишіть довкілля чистим! Пам’ятайте, що ми в гостях у «Матінки Природи»! 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також