Юрій Костенко: «Електорат Партії Регіонів напевно найбільше сконцентрований на Закарпатті… »

5
0

Саме так прокоментував лідер УНП кількість біг-бордів однієї з опозиційних партій уздовж закарпатських трас. «Те, що Партія Регіонів – заможні люди – всім відомо, а до чого тут закарпатці?» – додав Костенкоx0dx0a

Саме так прокоментував лідер УНП кількість біг-бордів однієї з опозиційних партій уздовж закарпатських трас. «Те, що Партія Регіонів – заможні люди – всім відомо, а до чого тут закарпатці?» – додав Костенко

Він зауважив, що блок УНП Костенка-Плюща відрізняється сьогодні від усіх політичних сил своєю українськістю, а пізніше наголосив, що його представники налаштовані на курс України до ЄС і НАТО.

Під час прес-конференції Юрій Костенко, зокрема, сказав, що ЦВК відмовилася реєструвати ініціативні групи з регіонів, які мали намір збирати підписи щодо зняття депутатської недоторканності.

Закарпатський осередок блоку очолює начальник управління праці та соціального захисту ОДА Іван Габор. Крім нього до облради балотується ще 9 кандидатів.

До речі, за словами Івана Га бора, свого конкурентноспроможного кандидата на посаду міського голови обласного центру місцевий осередок УНП не бачить. Можливо, наступні вибори до рад, на його переконання, доведуть протилежне.

"Закарпаття Онлайн"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також