Іван Каганець: Основні проблеми страхового ринку Закарпаття – нечесна конкуренція і низька страхова культура

7
0

Основні проблеми, які існують сьогодні на страховому ринку Закарпатської області – це висока, найчастіше несумлінна, конкуренція, а також низька страхова культура, що заважає лояльності клієнтів

Основні проблеми, які існують сьогодні на страховому ринку Закарпатської області – це висока, найчастіше несумлінна, конкуренція, а також низька страхова культура, що заважає лояльності клієнтів. Про це сьогодні на засіданні Ужгородського прес-клубу повідомив директор Закарпатської філії АСК «ІНГО Україна» Іван Каганець.

За його словами, в області процвітає недоброякісна конкуренція та переманювання клієнтів шляхом демпінгу тарифів. «В області страховий сегмент ринку досить успішно розвивається, – вважає Каганець, –на ньому функціонує більш ніж 70 компаній, тоді як у 2000 році, коли у Закарпатті почала свою роботу «Інго», їх було лише 15. Найбільш затребувані й розвинуті види страхування в даному регіоні – страхування автомобілів (КАСКО, ОГСПО), «Зелена картка», страхування відповідальності при здійсненні міжнародних перевезень, страхування майна фізичних осіб. Все більшу зацікавленість проявляють підприємства, компанії й приватні особи до медичного страхування».

Протягом першого півріччя компанією було зібрано 1,508 млн грн премій у Закарпатті та здійснено виплат на суму 646 тис. грн.

Довідка.

Закарпатська філія «Інго-Україна» посідає в області п’яте місце, володіє 5,5% ринку. На рівні держави компанія займає 3-7 місце за різними показниками та періодами діяльності.

ЗІК

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також