Керівник фракції БЮТ у Закарпатській облраді заперечив,

8
2

що був присутній під час повторного голосування в Ужгородській міськраді земельних питань

Керівник фракції БЮТ у Закарпатській обласній раді Андрій Сербайло назвав «злісною брехнею і нісенітницею» факт своєї присутності в процесі повторного голосування в Ужгородській міськраді 6 квітня щодо земельних питань. «Вважаю, що подібні повідомлення від анонімних джерел є спробою дискредитувати мене як людину, яка має чітку партійну позицію і є керівником фракції БЮТ в обласній раді», – заявив він. Про це повідомив кореспондент ЗІКу.

«Сподіваюсь, що розміщення такої інформації згаданим інформагенством не продиктовано упередженим ставленням до мене особисто та політичної сили, яку я представляю, а є результатом бажання створити миттєву сенсацію на основі неперевіреної інформації», – сказав Андрій Сербайло у заяві.

«Я стверджую той факт, що 6 квітня ц.р. в ході ранкового засідання фракції БЮТ в міській раді 12 депутатів (з 17 обраних) в моїй присутності проголосували за те, щоб земельні питання на даній сесії не розглядати. Внаслідок цього під час сесії жодне із земельних питань не було прийнято, – заявив він. – Мені невідомі і незрозумілі аргументи, якими керувались частина депутатів-бютівців, які всупереч вказаному рішенню фракції після перерви в засіданні взяли участь в повторному голосуванні по земельних питаннях».

Довідка ЗІКу.

Депутат Ужгородської міської ради, який побажав залишитись неназваним, повідомив ЗІКу, що після закриття сесії 6 квітня ужгородські депутати таки повернулися до розгляду земельних питань. Джерело також ствердило, що при цьому був присутній керівник фракції БЮТ в облраді Андрій Сербайло.

Коментарі

Ф
фест

Так усі ж знають, що Сербайло таки був на голосуванні і вийшов лише в самий "відповідальний" момент, щоб потім повернутися!

Ж
журналіст

А кого ж я тоді бачив, як не Сербайла? Його двійника?

Читайте також