Ключі від «Славут»

16
0

отримали ще 13 краян

 У понеділок, 3 грудня , в.о. голови облдержадміністрації І. Балога вручив ключі від тринадцяти спецавтомобілів «Славута», заодно привітавши присутніх з Міжнародним днем інвалідів. Власниками нових автівок стали інваліди війни та загального захворювання Парасковія Акимівна Гафич з Ужгорода та Галина Миколаївна Щербакова з Мукачева – інваліди війни І групи, перечинець Федір Андрійович Гоєр, мешканець смт. Тересва Тячівського району Роман Олександрович Абрамович та мешканець смт. Вилок Виноградівського району Павло Юрійович Цильо – інваліди війни ІІ групи, Юрій Андрійович Макара, мешканець Великого Березного – інвалід загального захворювання  І групи та інші.

      Вітаючи власників нових автівок, Іван Іванович зазначив, що держава повинна дбати про людей з особливими потребами, сприяти їм у залучені до активного суспільного життя, а сьогоднішнє вручення ключів – це ще один крок на шляху реалізації соціальної політики Президента України Віктора Ющенка, обласної влади, котра і надалі піклуватиметься про всіх краян, в тому числі і з особливими потребами.

      Загалом з початку року в області вже видано 90 автомобілів. Ще сім спеціалізованих «Славут» матимуть власників ще цього року. Повідомили ЗІА "Простір" в  Управлінні інформації та зв’язків  із громадськістю облдержадміністрації

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також