Кого підтримають мукачівці

5
0

на виборах міського голови?

Завтра, 21 листопада, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція представників Всеукраїнської молодіжної організації «Фундація Регіональних Ініціатив» (ФРІ), які здійснюють довгострокове спостереження за перебігом виборчої кампанії, які відбудуться у Мукачеві 30 листопада. Детальніше про перебіг моніторингу розкажуть Юрій Плеша, координатор моніторингу, Голова Мукачівської ФРІ та Наталія Тернавська, Голова Ужгородської ФРІ.

Під час прес-конференції будуть оприлюднені докладні дані соціологічного опитування, щодо підтримки кандидатів на посаду міського голови, а також інформація про плани ФРІ на день виборів.

Довідково:

 30 листопада 2008-го року в Україні відбудуться позачергові місцеві вибори. У містах Рівному, Мукачево та Феодосії обиратимуть міських голів. Загалом вибори мають відбутися у 138 територіальних виборчих округах. Вибори будуть проводитись згідного Закону про вибори редакції  2004-го року та без врахування Закону України «Про державний реєстр списків виборців». Попередні вибори міських голів 2006-го року відбувались згідно закону про вибори до Верховної Ради України.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також