Кожен виїзд рятувальників на "мінування" Ужгородської міськради коштує 36 тис грн.

7
6

Про це у спеціальному коментарі кореспонденту Mukachevo.net повідомили у прес-службі УДСНС України у Закарпатській області.

За словами керівника прес-служби Наталії Батир, один виїзд на псевдо мінування обходиться в 36 тисяч гривень бюджетних коштів:

-Один виїзд пожежно-рятувального підрозділу на пожежну чи надзвичайну ситуацію обходиться у 18 тисяч гривень з бюджетних коштів. Однак, на мінування міської ради завжди виїжджає і аварійно-рятувальне відділення з піротехніками, виїзд яких теж коштує 18 тисяч гривень. Тобто виходить 36 тисяч на одне мінування. У цю суму входить знос автомобіля, заправлення водою, заправлення паливно-мастильними матеріалами, чоловіко-години тощо, - пояснила Наталія Батир.

За даними обласної міліції, тільки з початку жовтня Ужгородську міську раду мінували 5 разів, тобто сума виходить досить вражаюча – 180 тисяч гривень.

Мukachevo.net

Коментарі

І
іван

не зря теперішній начальник такі бабки за посаду заніс в кабмін, а зараз помалу відбиває, головне щоб встиг та ще на сімю дашто заробив. Страна злодіїв і казнокрадів, завтра вже будемо в Євросоюзі, ага, дочекаєтеся люди.

Д(
до (ратуші)!!

Бл*ть як свої (росходи)рахувуть.А бідний народ виживає тай єкономить усьо ком. послуги,шо вже не ізість шо ся хоче,а за цуря вопще мовчу.Подержуву 3 і4 коментар Фосо красти аби на шось списати!!!!Немзи!!!

АВ
А в ратушi як живуть на одну зарплату

Викопкати iх звiдти не можна, а зарплата 1500 грн. Всi працюють за iдею, а хижi самi строяться. Вот так i дiлять бюджет помаленьку

МК
Мiшка Космонавт

Непогано розкрадають бюджетни кошти,один вийiзд даже на зарплату по 200грн на 15чол.в сутки плюс 2000 бензин.То мах 5000грн.Темболье пожарники получають итак робочу зарплату, им шо ще отдельно за заминування доплачують???

Я
я

абсурд, вони напевно пішком із Львова ідуть.

А
Андрій

Це у них "тощо" стільки коштує чи як? Вони, що з Києва приїзджають?

Читайте також