Кращу амбулаторію загальної практики сімейної медицини

8
0

вибирали На Мукачівщині

В Мукачівському районі минулого тижня підведені підсумки конкурсу на «Кращу амбулаторію загальної практики сімейної медицини». Перше місце і право представляти район на обласному етапі конкурсу здобула вже вдруге Макарівська АЗПСМ, друге мусце-Лохівська АЗПСМ, третє- Завидівська АЗПСМ.

 Упродовж останнього місяця над результатами визначення переможця у районі працювала  спеціальна комісія. До її складу увійшли провідні фахівці районної лікарні та санітарно-епідеміологічної служби. За право називатися найкращим боролися 24 амбулаторії загальної практики сімейної медицини, які функціонують в районі. Їх оцінювали більш ніж за 60-ма показниками, серед яких: якість надання медичних послуг населенню, охоплення диспансерним наглядом хворих на різного роду захворювання, показник  народжуваності та смертності, впровадження пріоритетних форм забезпечення медичної допомоги тощо.

 А змагатися таки було за що. Призерам конкурсу, відділ охорони здоров’я Мукачівської райдержадміністрації,  який виступив організатором конкурсу, підготував  цінні та грошові подарунки. За фінансової підтримки голови Мукачівської райдержадміністрації переможцям вручено за перше місце – холодильник, друге – витяжку, третє-сумку -холодильник. Окрім того, призери отримали грошові премії у розмірі по 700, 400 та 300 грн. від громадської організації `Товариства медичних працівників Мукачівського району`, повідомили  ЗІА `Простір` в Мукачівській РДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також