Легалізація заробітної плати – одна із проблем, які доводиться вирішувати податковим органам

11
0

ДПА поцікавилася думкою закарпатців щодо такого явища у нашому суспільстві

Легалізація заробітної плати – одна із проблем, які доводиться вирішувати податковим органам. Однак без залучення громадськості зробити це надзвичайно важко. Ми поцікавилися думкою закарпатців щодо такого явища у нашому суспільстві і ось яку відповідь ми отримали.

Валентин Назаренко, м. Виноградів, приватний підприємець.

“Конверт” із зарплатою давно став не тільки символом байдужого ставлення представників бізнесу до трудового законодавства, але й свідченням зневаги з боку самої трудової людини до суспільних інтересів і власних перспектив. В результаті цього страждає наша освіта, культура, наука, медицина тощо, не говорячи вже про зниження рівня економічної стабільності в державі.

Вікторія Попович, 23 роки, м. Свалява, тимчасово не працює.

Якщо жити сьогоднішнім днем, то зарплата в “конвертах” це добре, але якщо подумати про старість, то стає моторошно, але від безвиході ми інколи забуваємо про майбутнє. Мені здається, що ми ще не навчені життям, але усвідомлюємо, що це погано, тому що роки летять.

Наталія Новак, 36 років, м.Свалява, продавець.

Отримувати зарплату у “конвертах” – це означає не поважати самого себе. Але в нас інколи не має вибору, не вистачає сили волі постояти за себе, оскільки не має широкого ринку праці, а роботодавець сприймається за “всесильного”.

ДПА в Закарпатська область

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також