Лісопилки без документів,

6
0

але з робітниками

Протягом минулого тижня працівниками податкової міліції у Мукачеві припинено діяльність двох лісопильних цехів. В одному із них, що знаходився на території військового містечка, вони виявили чотири деревообробні верстати, 65 м3 лісу-кругляку хвойної породи. Однак дозвільних документів на право розпочати та здійснювати деревообробні роботи, висновків відповідних компетентних державних органів, документів про походження майна у Олександра Д., котрий представився його власником та директором, не виявилося. Тому товарно-матеріальні цінності вартістю 47 тисяч гривень вилучені та передані на відповідальне зберігання.

Інший підпільний цех знаходився на території Мукачівського управління осушувальних систем і протипаводкових споруд, яке надало приміщення в оренду місцевому приватному підприємцю

Володимиру Т.

На момент перевірки в цеху працювали два робітники, договір з якими приватний підприємець не уклав. Як і в попередньому випадку дозвільних документів на право здійснювати відповідні роботи не було, підгтовлено за матеріалами УПМ ДПА у Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також