Люди волають SOS: Президент поїхав, а проблеми на "Лужанці" залишилися

5
7

Поблизу КПП "Лужанка" та села Астей вже місяць - надзвичайна ситуація. У черзі щоденно стоять до 500 автомобілів та автобусів. Люди змушені проводити у черзі 4-5 днів у жахливих умовах.

Лише нещодавно на ситуацію звернула увагу районна адміністрація. Були встановлені біо-туалети та смітники. Однак це не вирішило проблеми. Так ніби її не існує. Подорожуючі розповідають, що через довготривалі черги, в них закінчується термін придатності тесту на Covid-19 та "згорає" бронювання житла.

Питання навіть не піднімалося під час візиту Володимира Зеленського у Берегово. Натомість президент похвалився здобутками та пообіцяв перетворити Закарпаття на квітучий сад.

"SOS! Президент та інше начальство роз'їхалося, а Лужанка залишилася... Зі своїми чергами, купою автівок. Люди натовпом ходять по проїжджій частині... Ні в'їхати, ні заїхати у село неможливо. Аби не сталося трагедії! Дорога у страшному стані, яма на ямі. Туалети брудні, переповнені. Всюди сміття. Жахіття. І це перед виборами. Коли епідемія в країні. Нікого це не хвилює. Допоможіть!", - написала у соцмережі місцева мешканка Ірина Селеші-Васюра.

Лише перед візитом міністра МЗС Угорщини черга почала різко зникати, але наступного дня все відновилося.

Наразі на КПП "Лужанка" все стабільно - у черзі стоять 340 автомобілів.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
мукачівець

можете SOSати,вас туда на лужанку ніхто не кликав,бариги задрочені

ЕВ
Ей ви

Дебілам усе президент виноватий. Якого хера йдете на то кпп? Ви самі создаєте толпу, чи ви думаєте КПП резіновоє?

Ш
Шоумен

президент поехал играть на пианино

У
Україна

А як ви жили до запровадження безвізу ? Отож бо і воно , громадяни жулики, спекулянти і бариги . Щоб ви там і постаріли , в чергах. Ну не хоче вас приймати цивілізований світ. Вам на чолі написано : економічні мігаційні субстанції.

S
stefan

Якщо похолодає і прийдеться вмикати двигуни щоб грітися - представляєте який там буде смог ?

М
Міленіум

Голосуйте за Зе та Рідне і так скоро житеме вся країна....

7
777

То незмінить ніколи ніхто. Терпіть. Доречі редакція зробіть опитування цікаво за яку політичну парьію теперь будуть голосувати люди.

Читайте також