Магазини ігнорують ЖРЕР

8
0

А виконавча служба – рішення суду?

Населення за три роки директорування у ЖРЕРі №3 Юрія Савки заборгувало 126 тис. грн. Але якщо людей переконували сплатити, то підприємницькі структури, які розташувалися вздовж проспекту Свободи на перших поверхах житлових багатоповерхівок, за несплату ЖРЕРівці подавали до суду. Одну справу, за словами Юрія Савки, вже виграли, йдеться про 6 тис. грн., але виконавча служба її з магазину «Зодіак» так і не стягнула.

Підприємці, як повідомив на засіданні Ужгородського прес-клубу реформ Юрій Савка, часто не хочуть укладати зі ЖРЕРом угоди. Платити вони повинні 1,25 грн. за кв. м, це близько 70 грн. з однієї «точки», а люди сплачують квартплату 0,35 грн. за кв. м.

За ці кошти ЖРЕР повинен прибирати прибудинкову територію, освітлювати сходові клітки, проводити поточний ремонт покрівлі, підвалів, утримувати цілодобову аварійну службу (наприклад, електриків, сантехніків), проводити дезактивацію та дератизацію території, підвалів.

Останнє, за словами Юрія Савки, робиться щомісяця отрутою, яку надають санепідеміологи, повідомив кореспондент ЗІА «Простір».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також