Медики «виселили» ужгородську аптеку

12
0

бо їм тісно

Ужгородська міська поліклініка припинила дію вже понад 40-річного договору оренди із філією комунальної районної аптеки №1 у зв’язку із реорганізацією поліклініки. Про це сьогодні, 18 жовтня, у коментарі ЗІКу пояснив заступник головного лікаря з медичної частини Ужгородської міської поліклініки Олег Голуб.

Зі слів медика, уже протягом 30 років кожен лікар мав свій кабінет, проте у зв’язку із реорганізацією поліклініки додалося багато служб, яких тут раніше не було – це інженерна група, медична статистика, і тому виникла гостра потреба у приміщеннях. Наразі ж, ситуація така, що 8 бухгалтерів закладу сидять в одній кімнаті, а гематолог з терапевтом змушені приймати пацієнтів в одному приміщенні.

Зіграв у цій ситуації, на думку пана Голуба, і фактор людських відносин, адже «завідувачка аптекою №1 не йшла на контакт і зараз не йде». Олег Голуб також зазначив, що комунальну аптеку ніхто із території лікарні не виганяє: «Поліклініка не заперечувала б, якби комунальна аптека розмістила павільйон із легких конструкцій на території медичного закладу, у холі. Адже за таким принципом тут вже працюють дві інші аптеки».

Як розповів Олег Голуб, місце, де раніше знаходилась аптека №1 готується для персоналу медичної статистики. Також медики планують виділити маленьку кімнатку для архіву.

17 жовтня працівники міської поліклініки під керівництвом її завідувачки насильно зібрали у коробки ліки у філії комунальної районної аптеки. 18 жовтня керівництво комунальної районної аптеки подасть заяву до прокуратури.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також