Мер Мукачева привітав Віктора Дворниченка з ювілеєм (ФОТО)

11
2

Панові Віктору пішов вже сьомий десяток.

За багатолітню активну участь в громадському житті міста, високий професіоналізм та вагомий внесок у висвітлення  життя багатонаціональної та поліконфесійної громади міста Мукачева, сумлінну та творчу працю, утвердження серед мешканців міста злагоди, справедливості, толерантності та взаємоповаги, а також з нагоди 70-річчя з Дня народження, міський голова Мукачева Золтан Ленд'єл нагородив Почесною грамотою виконавчого комітету Мукачівської міської ради редактора-засновника популярної газети “Мукачево”, досвідченого та талановитого журналіста, відомого поета  Віктора Дворниченка.

Доброзичливою та цікавою виявилася бесіда шанованого ювіляра з міським головою Золтаном Ленд'єлом, Почесним громадянином Мукачева, головою Громадської організації “Рада Почесних громадян міста Мукачева” Євгеном Федівим та головним редактором газети Мукачівської міської ради “Мукачівська Ратуша” Миколою Рішком, повідомляє Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому.


 

Коментарі

1
123

Шановні, виправте свою помилку - панові Віктору пішов вже восьмий десяток.... будьте уважнішими!!!!! А ювіляра - з святом!!!!! Здоров"я, натхнення та успіхів в роботі!!!!!!!!!

Ч
Читач

Щирі вітання імениннику!

Читайте також