Мер Ужгорода Ратушняк ліквідує Щедріна і Айвазовського

7
1

він планує скласти карту ліквідації котелень

Під час засідання сесії Ужгородської міської ради депутати розглянули 14 питань. Першочергове – оплата за газ підприємством «Ужтепло» для отримання лімітів на газ. «Нас привів сюди холод, який є у помешканнях ужгородців», – пояснив депутатам міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк, розпочинаючи засідання сесії. Про це 1 листопада повідомив власкор ЗІКу.

В результаті, фінансове управління міста виділило 3 мільйони 400 гривень на погашення заборгованості підприємством «Ужтепло» перед НАК «Нафтогаз України». Як наголосив Сергій Ратушняк, бюджетна сфера не має боргів за газ, навіть є передплата – 10%. Бюджетна сфера сплачує за газ у 4 рази більше, ніж сплачує населення.

А на майбутнє мер Ужгорода планує скласти карту ліквідації котелень із малим ККД. Так, ліквідують котельні на вулицях Щедріна та Айвазовського. До прикладу, котельня на Айвазовського із тисячі квартир опалює тільки 7 і дитсадок. Сергій Ратушняк зазначив, що мерія усіляко буде сприяти населенню у встановленні автономного опалення.

«Ужтепло» заборгувало НАК «Нафтогаз України» 6,9 млн грн.

Коментарі

В
Василий

Пусть даст денег из наворованых ,каждому по 5-7 тис грн. а мы поставим автономки

Читайте також