Міліція зацікавилася свідченнями берегівчан щодо підкупу з боку регіоналів

11
3

За інформацією джерел Мукачево.net, відомство проведе перевірку за фактами, викладеними зокрема і на сторінках Мукачево.net.

Відповідні рішення були ухвалені вчора, 20 травня, і про них було поінформовано в оперативних звітах Берегівського РВ МВС.

Нагадаємо, що вчора Мукачево.net оприлюднив свідчення жителів міста Берегова, які повідомили, що з боку кандидата-регіонала на пост мера Берегова розпочалася кампанія з підкупу виборців за новою схемою на підставі договору.

Коментарі

6
6

А що так запищали гайдошовські Бабяка агітатори! Мало забидлували людей? Усе їм Балога впоперек горла! Чоловік та й ще наш земляк так високо піднявся, та й людям помагає. не лише на виборах, так треба його паскудити себе обмиваючи. Не хоче Гайдошовська команда віддавати Берегво берегівчанам то і верещать споминаючи царя Гороха.

И
избиратель

А тогда милиции было искренне наплевать. милиция уже давно привыкла, что балоги выборы покупают с потрохами. так всегда было и так будет. так хуле что то делать, если и так ничего не изменится. это ведь закарпатье...

КЮ
КЕлемен Ю.Р.

А коли Балоги в ХуСті купували виборців тоді що?

Читайте також