Міськраду обласного центру відремонтують

4
0

Деякі вулиці теж

Власне ремонт у міськраді вже розпочався, зокрема, у сесійній залі вже встановлено пластикові вікна. У цьому залі планується замінити і сидіння, паркет, стелю, а у кабінетах – вікна, двері, підлогу тощо. На це має піти трохи більше мільйона з 4, які мали б надійти від Нацбанку, якщо його представництву у Закарпатті таки нададуть ділянку для спорудження приміщення на площі Народній. З цих грошей подібні заміни мають зробити і в міській лікарні Ужгорода та міській поліклініці. Про це депутатів на сесії міськради повідомив мер Сергій Ратушняк.

А поки що депутати збільшили бюджет розвитку міста на 12,34 млн. грн. Ці кошти підуть на ремонти доріг та інші нагальні потреби. Загалом в Ужгороді з 162 км міських доріг серйозного оновлення потребують 137 км, на що треба більше 150 млн. грн., а надходження з податку від власників автотранспортних засобів у місті складають близько 2 млн. грн. на рік.

На сесійному засіданні також затвердили програму «Шкільний автобус», продали за 1,2 млн. грн. шматок землі, кілька роздали в оренду, 56 тис. грн. передали для топографічно-геодезичної діяльності.

ЗІА "Простір"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також