Міжгірчани влаштували концерт для дітей сиріт

8
0

Вже традиційно в День Святого Миколая в залі засідань РДА та райради проходить вшанування дітей пільгових категорій — сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки і піклування та дітей з прийомних сімей.

 

Не стало винятком і цьогорічне свято, організаторами якого стали відділи райдержадміністрації у справах сім’ї і молоді (нач. Тетяна Горова) та у справах дітей (нач. Андрій Томаш).
 
Розпочала торжество Єва Горова, завідуюча ДРБ ім. В. С. Гренджі-Донського, котра тепло привітала дітей з першим зимовим святом, яке розпочинає цикл новорічно-різдвяних празників, повідомила, що подарунки від Святого Миколая запрошеним дітям сьогодні передадуть голова райдержадміністрації Василь Щур та начальники відділів РДА Тетяна Горова і Андрій Томаш, а літературну композицію “Святий гість” подарують їм учасники краєзнавчо-мистецького клубу “Трембіта”, учні 5-Б класу райцентрівської ЗОШ (кл.кер. Наталія Субота). Єва Іванівна також порадувала і восьмикласників Міжгірської ЗОШ, вихованців Марії Добоні, які є активними учасниками всіх масових заходів, котрі проводяться в дитячій районній бібліотеці і за сприяння голови РДА Василя Щура вони одержать подарунки.
 
Тепло привітав дітей із улюбленим святом голова РДА Василь Щур. Пообіцяв через відділ у справах сім’ї і молоді й надалі опікуватися дітьми пільгових категорій, побажав їм здоров’я, людського тепла, щастя.
 
Божої помочі у всіх добрих справах, щасливої долі, сонця і тепла на життєвих перехрестях побажала хлопчикам і дівчатам начальник відділу у справах сім’ї і молоді РДА Тетяна Горова. Вона також подякувала за спонсорську підтримку благодійних акцій приватному підприємцю з Ужгорода, нашому земляку Олександру Самойленку.
 
Потім господарями свята стали учасники краєзнавчо-мистецького клубу “Трембіта”, які у віршах і піснях прославляли Святого Миколая. Юних аматорів сцени подарунками нагородив відділ культури і туризму РДА (нач. Олександр Шемет).
 
На завершення торжества, як і годиться, Святий Миколай роздав дітям подарунки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також