Молодь Ужгорода розгулює містом з наркотиками

14
1

В Ужгороді на вулиці Легоцького міліціонери затримали двох місцевих хлопчаків віком 16 років, один із яких ховав у кишені шортів 30 грамів марихуани. У той же час, під час санкціонованого обшуку в ужгородській квартирі, де проживає 27-річний молодик, стражі порядку вилучили марихуану та 100 грамів речовини білого кольору, схожої на наркотичну.

Крім того, в “Новому” районі міста міліціонери затримали 29-річного ужгородця, який за 1100 гривень збув покупцеві психотропну речовину "Метамфетамiн".

Коментарі

В
Володимир

Ні, ну ви вже так не "мочіть" виключно Ужгород... Ось, з сайту ГУМВС Закарпаття: "10.08.10 КОНОПЛЯ В ШОРТАХ Ряд вилучень з незаконного обігу наркотиків здійснила днями закарпатська міліція. Так, мукачівські дільничні навідалися в будинок мешканки села Великий Коропець, де знайшли в шафi вiтальної кiмнати 14 грамів потертої коноплі. На вулиці Легоцького в Ужгороді міліціонери затримали двох місцевих хдопчаків віком 16 років, один із яких ховав у кишенi шортiв 30 грамів марихуани. Під час санкцiонованого обшуку в ужгородській квартирi, де проживає 27-річний молодик, стражі порядку вилучили марихуану та 100 грамів речовини бiлого кольору, схожої на наркотичну. В “Новому” районі міста міліціонери затримали 29-річного ужгородця, який за 1100 гривень збув поцупцеві психотропну речовину "Метамфетамiн" - http://www.zak-umvs.gov.ua/pages/news.htm Чогось про В.Коропець МУКАЧІВСЬКОГО р-ну ані слова... Це вже не новини, а маніпулювання, шановні. Часом не у Кремлі тренінги брали?

Читайте також