Мукачево опалюють частково

9
3

Невеликі проблеми обіцяють вирішити у тижневий термін.

Усі без виключення навчальні заклади міста Мукачева вже опалюються, втім є проблеми з деякими приміщеннями. 

Як кажуть у Мукачівському міськвиконкомі, є певні приміщення, у яких дещо застаріла ситема теплопостачання. До прикладу, у міській ратуші є точки, де не зовсім добре працює система опалення. Та все ж і у таких місцях намагаються забезпечити температурний режим відповідно до санітарних вимог. 
 
Наразі є проблеми тимчасового характеру у хоровій школі. Справа, у тому, що вони опалювалися від котельні 5 садочку, а зараз міська рада має наміри відокремити їх та зробити автономну котельню. Це питання має вирішитися орієнтовно у тижневий термін. 

Коментарі

Ф
Федір

хай продають, нам то не всерівно....

Ш
шановний

ой 2 раз

Ш
шановний

шановні мешканці міста. дозвольте вам розповісти чому у наших квартирах нема центрального опалення . шановний наш краян в.і.б - міністр дав "наказ" мукачівській мерії про ліквідацію "мукачів тепло". до того як заявили ліквідацію майже у всіх котельнях та тепло трас зробили капітальну реконструкцію за бюджетні кошти . Після ліквідації буде .... І появиться інвестор і за безцінь купить "мукачів тепло" P.S і так нас постійно всі дурять , я не хочу щоб наше Мукачево так жило . НЕ ГОЛОСУЙТЕ ВЗАГАЛІ

Читайте також