Мукачево щомісяця "відкриває книгу" (ФОТО)

20
2

З січня 2012 року у Мукачеві розпочались зустрічі з літераторами спілки письменників України, які отримали назву «Відкрита книга».

Щомісяця літературне об‘єднання «Рідне слово» запрошує  виступити перед мукачівською аудиторією поетів і письменників, які представляючи свою творчість залишають незабутні враження.

Про свій творчий шлях вже розповідали поет і пісняр Василь Кузан, письменник і науковець Михайло Рошко, голова спілки письменників Закарпаття, поет Василь Густі. Кожен з них - осібний світ, який приваблює, захоплює силою слова, своєю магією, філософією.

Вдячні слухачі тепло зустрічають майстрів слова, які надихають своєю енергетикою, відкриваючи нові грані сприйняття літератури, даючи можливість заглиблюватися у найтонші її шари, що вкривають ядро істинної, справжньої літератури. Закарпатська земля, як і уся Україна багаті талановитими письменниками і наша ціль знайомити краян з цікавими особистостями, які вже залишили слід у великій літературі. Приємно, що влада міста, в обличчі мера Золтана Золтановича Лендєла, заступника Михайла Михайловича Лабоша, начальника відділу внутрішньої\ політики Івана Івановича Лендєла підтримує  такі мироприємства особисто приймаючи в них участь.

Щира подяка письменнику, публіцисту, члену спілки письменників України  Мирославу Дочинцю у сприянні і допомозі з організацією зустрічей, а також центральній міській бібліотеці ім.Духновича, особисто директору Ользі Стадник і провідному бібліотекарю Тетяні Туряниці за підтримку у здійсненні проекту, який  вже отримав позитивні відгуки. Подальші зустрічі плануються проводити щомісяця у центральній бібліотеці міста Мукачева у читальній залі.

«Відкрита книга» - це світ що відкритий для кожного, хто хоче прочитати в ній, в першу чергу, себе.

Коментарі

МЛ
Мар'яна Лиховид

Шкода, але мені не вдалося побувати на цій творчій зустрічі, але радію, бо в нашому краї справді багато талановитих людей. І, що суттєво, є люди, які організовують такі зустрічі. Спасибі їм велике за це))

БС
Б, СЛИВЧУК

Про пеота краще сказати віршами. Віршами неповторного ПЕТРА СКУНЦЯ: Васильку! Нині не народ, а юрми. І торгаші потрібні, не майстри. І йдуть поети нині не у тюрми, а гірше: у пани і міністрu. І йдуть живими в небуття поети, бо служать десь вони за півгрошa. Нема планuди і нема планети, і в наймах їх безпрoдажна душа. Але спинися все-таки на хвильку, бо труд душі не має жодних свят. у сорок ти любив жінок, Васильку, весь світ люби сьогодні в п’ятдесят. І от сьогодні, коли модно пити, і от сьогодні, в час такий труднuй, поетам що лишається? – любити, любити світ ненaвисний, брудний. Любім, Василю! Треба мати силу. Іронію. І тихий-тихий сміх. Ненавидять. А ми любім, Василю. Любім, хто нас ненавидить. Усіх. ..... А зустрічі такі потрібні.ДЯКУЮ.

Читайте також