Мукачівські патрульні знайшли дівчину-іноземку, яка загубилась на ринку (ФОТО)

6
17

Дівчина приїхала у гості, і говорила лише італійською та англійською мовами.

Як розповідають в управлінні патрульної поліції Закарпаття вчора, близько 16-години, до правоохоронців зателефонував стурбований чоловік і повідомив, що на території ринку зникла його племінниця.

Заявник пояснив, що це донька його друзів-іноземців, які сім’єю приїхали погостювати. Дівчина зовсім не знає міста і розмовляє лише англійською та італійською мовами. Окрім того, чоловік описав зовнішній вигляд зниклої.

Інспектори прибули на вулицю Ринкову і почали оглядати прилеглі території.

Під час пошуків до матері зателефонувала донька і почала описувати, де вона перебуває. Охоронці порядку одразу зрозуміли в якій місцевості може бути зникла і поїхали до автовокзалу.

Приїхавши туди, патрульні помітили розгублену дівчинку, яка стояла біля автобусів. Інспектори одразу зателефонували її матері, щоб повідомити, де перебуває донька.

Жінка приїхала на місце із поліцейським Мукачівського районного відділу поліції і надзвичайно зраділа, коли знову побачила дочку.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

E
EU

Це увас всi ходять на додатковi по анг а у мiстiне найдеш дитини щоб вiльно розмовляла по англ

Z
Zoltan

It is also understandable that he did not find an Italian-speaking person in Munkacs. But it's almost unbelievable that no one knew English!

Э
Эксперт

За то в инстаграме у всех закарпатцев под фото написано на английском

YA
You are wrong

Бидлофобб,I love you

ШБ
Шмірґлі бачі

А кось туй брехав ош закарпатці вшитких розумівуть, лем їх нико.

Ц
Ціґань

як може боти плем'янниця донькою друзів, а не брата або сестри? уб'ясніт ми.

ХВ
Хто внизу:

Любов - це не дієслово і не іменник. Там зовсім інший сенс. Любити можна рибу (їсти) і любити можна свою дитину (без коментарів). Любити це коли сам не знаєш чому і навіщо, без логіки і пояснень. Це коли для когось і не зважаючи ні на що.

Б
Бидлофоб

нижньому бидлану Пхаха "бикдерьмо" - ти лишній раз підтвердив убогість англ.мови))

CC
common citizen

до нижньої марги: тебе забули позвідати..... you're bullshit

Б
Бидлофоб

До 777 канешно нам не треба ту примiтивну i тупу англiйську. Я ще зi школи ii ненавiдiв i дивувався ii убогостi. Вот вопрос, кось може перевести самий елементарний вислiв - I love you. Дословно то буде "Я, любов, ти". Ну хiба не тупiсть? Говорять як якiсь чукчi)). I таких прикладiв безлiч. Ця англiйська i близько не стоiть рядом з украiнською чи росiйською. Шкода шо такий тупий язык являеся мiжнародним, просто так склалися обставини...

СА
Старий анекдот

Стоять на посту два гайці, офіцер і сержант. Під'іжджає іноземець, зупиняється і англійською запитує офіцера як проіхати др потрібного йому пункту. Офіцер знизує плечима: не розумію. Іноземець перепитує німецькою - та ж реакція. Франзузькою, японською, арабською. Результат той же. Іноземець іде дальше з надією вме ж дізнатися у когось дорогу. Сержант підходить до офіцера: Яка грамотна людина, скільки мов знає. - Ну і що? Тойому помогло?

7
777

В любій нормальній країні люди розуміють і говорять англійською, но великим украм то нетреба

S
stefan

Для чого вчитися англійській мові ? Вона знала - і що з того ?

Н
Ноо

Англійська універсальна мова у всьому світі, але з нашими людьми то не поможе на вулиці, добре кить поліцейські шось можуть говорити

Т
Тарас

Однажды Станиславский в "Трёх сестрах" в роли Вершинина представился Лужскому, игравшему Андрея Прозорова: "Прозоров". Лужский поперхнулся и ответил сдавленным голосом: "Как странно - я тоже".

ДН
до нижньго

о да, європа прямо спить і видить як би вивчити соловїну, май важну у вшиткому світі. Може ліпше би українцям хоть подаколи міжнародні мови вчити, а не лем гойкати про українську

В
Вчіть

іноземні мови. Зокрема українську. Приїхала і ні слова.

Читайте також