Мукачівський Flextronics просить Порошенка і уряд повернути 22 млн на створення нових робочих місць

14
5

Як виявилось, держава боргує підприємству 22 млн гривень, в тому числі із заборгованістю ще 2013 року.

Керівництво заводу Flextronics, який виконує замовлення від XEROX, Philips, Genexis та інших відомих світових корпорацій, отримало ще одне серйозне замовлення і планує створити додатково 600 (!) робочих місць до 1600, які є на сьогоднішній день. 

Однак, як видно, держава у цьому не зацікавлена, адже не відшкодовує 22 млн гривень заборгованості по податку на додану вартість згідно чинного законодавства. 

Інвестори та керівництво заводу, спільно з депутатами міської ради планують звернутись до Президента та прем'єр-міністра з проханням повернути кошти і дати можливість розвиватись та зайняти працею якомога більше громадян України. 

Текст звернення від Flextronics-Мукачево можна прочитати нижче. 

Mukachevo.net

Коментарі

П
Працівниик

Флекстронік має платити не 4-5 тисяч а 10-15 тисяч грн. Найшли рабів тут в україні аби за копійки робили

І
івану

тут працюю не першій рік ,про то що ви кажете першій раз чую,я сам є свідком як люди ростуть по карьерній драбині без хабарів та знайомств,значить ваш фах не потрібен був,або вас не влаштовувало щось ,не поширюйте не правдиву інформацію

І
іван

у мене негативний осад до цього підприємства. якось хотів влаштуватися тут на роботу. освіта вища,знання англійської мови,знання логістичних і брокерсько-митних процесів,стаж і досвід. і що ви думаєте? пів року "розводили" мене кадри, "прийдіть завтра, подзвоніть післязавтра". все культурно-ввічливо, але без результату. вони навіть не змогли, або не захотіли запропонувати мені якусь іншу роботу, або зацікавити іншою посадою.згодом я дізнався про те,(не знаю на скільки це правда,так мені згодом казали знайомі, які там працюють), що начальниці кадрів треба було дати хабар, тоді і робота знайшлась би. але бог милував, і я знайшов роботу на іншому підприємстві, де і по цей день працюю. але негатив від Флекстронікса залишився.

НI
Ну iх нах.

Це ще май кончена власть як та що була! Цi докрали уже дочиста все.

П
Петька

Вы что забудьте мне миллионы и самому нужны!!!!

Читайте також