Мукачівський ліцей став одним з найкращих в області

9
3

З 1-го квітня школи Закарпаття змагалися за звання кращого навчального закладу в Єдиному освітньому просторі, який організувала для них Всеукраїнська освітня мережа «Щоденник.ua» та Управління освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації.

 

Педагоги закарпатських шкіл популяризували свої навчальні заклади в Інтернеті, оформлювали сторінки шкіл на Всеукраїнському освітньому порталі, проявляли журналістські здібності у створенні електронної шкільної газети, надавали вільний доступ до електронних освітніх сервісів школярам та батькам, налагоджували дистанційні комунікації між учасниками навчального процесу в Інтернет-мережі. Одним словом, максимально впроваджували ІКТ-технології в своїх школах.

Три закарпатські навчальні заклади стали переможцями у цьому конкурсі, тобто максимально активізували роботу своїх шкіл в Інтернеті.

Переможцями стали:

 

Довжанська ЗОШ
 
Мукачівський ліцей
 
Великоберезнянська гімназія

Педагоги, учні та батьки цих трьох шкіл виявилися найкомпетентнішими у використанні освітніх комп’ютерних технологій на Закарпатті. 

Коментарі

Я
я

Я випускниця ліцею.Дубінський С.Б. дуже толковий

С
Семен

ЧУДОВО!))

К
Кароліна

Ура! Мукачівський ліцей серед переможців! Багато мукачівських випускників, які закінчили цей навчальний заклад, пишаються цим.Після закінчення ліцею, а згодом і провідних та найрейтинговіших вищих навчальних закладів України займають високі державні пости.Багато учнів, саме директора Дубінського С.Б які і сьогодні згадують як найпотужнішого та вимогливого професіонала в області історії, права, суспільствознавства захистили наукові дисертації, серед них провідні фахівці науковці, юристи,історики, наівть успішні програмісти і взагалі молоді керівники у різних сферах права та економіки нашої держави.Дозвольте передати найулюбленішому вчителю усіх часів ДУБІНСЬКОМУ СЕРГІЮ БОРИСОВИЧУ великий привіт від колишніх випускників ліцею! Щасти Вам в усьому, хороших Вам ліцеїстів!

Читайте також