Мукачівський злодій піднявся балконами з 2 поверху на 7

3
0

втікаючи від міліції

Після двох місяців переховування 23-річний раніше двічі судимий житель міста Мукачева Закарпатської області, який "чистив" місцеві помешкання, нарешті потрапив до рук правоохоронців.

Цього разу він викрав з автомобіля, припаркованого біля під’їзду одного з будинків, автомагнітолу, пульт дистанційного управління до неї, дві флеш-карти та 500 гривень. Що цікаво, власник автомашини разом зі своїми чотирма товаришами на власні очі бачив, як хлопець “господарював” в його транспортному засобі. Але зловмисник швидко втік, і наздогнати його, на жаль, не вдалося.

Потерпілий звернувся по допомогу в міліцію. Правоохоронці вирахували автокрадія і вирішили навідатися в будинок, де він мешкає з родичами. Зловмисник саме був удома. Побачивши на порозі міліціонерів, він не знайшов іншого виходу з цієї ситуації, як утікати через балкон. Мов справжній чоловік-павук, чіпляючись за сусідні балкони, молодик повз угору. Так йому вдалося піднятися з другого аж до сьомого поверху. Звідти спритник перескочив на дах сусідньої п’ятиповерхівки. Але тут на нього вже чекали правоохоронці...

Затриманого наразі перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Слідство триває.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також