Митники та прикордонники – на закарпатських КПП черг нема, люди на кордоні – черги шалені

16
4

Як повідомили в офіційному коментарі Mukachevo.net, у середньому за добу пункти пропуску Закарпаття перетинають більше 8 586 легкових та 738 вантажних автомобілів.

«Наразі на пунктах пропуску відсутні значні черги та скупчення транспортних засобів, – повідомляє відділ комунікацій ГУ ДФС у Закарпатській області. – Митний контроль та оформлення здійснюється в рамках чинного законодавства».

Факт відсутності черг у спеціальному коментарі для Mukachevo.net підтвердили і у прикордонників: «У зв’язку із подіями у Мукачеві ми вжили заходи додаткової безпеки, але це ніяк не впливає на пропускний режим у пунктах пропуску, – зазначив старший офіцер сектору з питань взаємодії зі ЗМІ Західного регіонального управління Державної прикордонної служби Роман Стахів. – Ми пропускаємо групи відпочиваючих та дітей, адже триває активна фаза літніх відпусток. Прикордонники не здійснюють жодних заходів, які б могли викликати утворення черг, навпаки, ми намагаємось цей процес пришвидшити».

Тим часом, місцеві повідомляють про великі черги на КПП «Чоп-Захонь», які, нібито, пов’язані із вчорашнім затриманням 18-ти угорських митників за сприяння у контрабанді. За словами деяких закарпатців, працівники кордону як ніколи ретельно перевіряють машини, більшість з них відправляють в спеціальні бокси огляду, а місцевим дрібним контрабандистам порадили найближчим часом навіть не показуватись на кордоні.

Разом з тим, черги на закарпатських КПП можуть бути пов’язані із сезоном відпусток та наближенням вихідних.

Mukachevo.net

Коментарі

О
Олег

А яка сьогодні черга в Косино та Лужанці на виїзд?

Л
леві

на лужанці по 6 годин очередь туда

ДВ
Для віті

Ні, в Косино сьогодні їх не було.

В
Вітя

Краще підскажіть чи стояли сьогодні на кордоні працівники військомату з повістками. На яких КПП стоять???

Читайте також