На чемпіонат Закарпаття з боксу з'їхалось 21 боксер з різних міст області (ФОТО)

14
0

У Мукачеві відбувся Чемпіонат Закарпатської області з боксу серед молоді 1997-1998 р.р.н.

У змаганнях взяли  участь 6 команд  з  Ужгорода, Мукачева, Чопа, Хуста, Рахова а також спортсмени з Берегівського району.  Загалом   у Чемпіонаті взяли участь 21  боксер.

Чей чемпіонат покаже кого можна взяти для участі у молодіжному Чемпіонаті України , який відбудеться у м. Хмельницький   27 квітня.

За підсумками змагань по три переможці у команд Мукачева і Чопа,  два - у Рахова, по одному – у командах Ужгорода і Хуста. Без золотих медалей залишились боксери Берегівського району, пише Галина Сторонська.

У результаті напруженої боротьби сформована збірна області, до якої увійшли кращі спортсмени: мукачівські спартаківці Артур Кошут і Олександр Зіденік, рахівчани Василь Никоряк і Юрій Которажук, ужгородець Володимир Боровський і чопські "спартаківці" Андрій Дочинець, Вадім Матвічак і Денис Комоні. Всі переможці крім медалей та грамот отримали Спортивні майки з логотипом Федерації боксу Закарпаття від президента Закарпаття Андрія Стрижака, а кращий боксер турніру Вадім Матвічак відзначений почесним Кубком. Нагороджував переможців  заслужений тренер України, майстер спорту СРСР Ігор Замятін.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також