На чемпіонаті Закарпаття з хокею переміг "Синевир" (ФОТО)

7
1

У неділю, 16 лютого, в Ужгороді підвели підсумки ІІІ Чемпіонату Закарпатської області з хокею.

В результаті ігор почесне ІІІ місце посіла команда "Шахтерськи Барси".

Протистояння команд "Ужгородські вовки" та "Синевір" за перше місце було дуже запеклим, але на останніх секундах свою "переможну шайбу" у ворота суперника забила команда "Синевір". Тож фінальна гра закінчилась із рахунком 3-2 на користь "Сенивіру".

Четверте та п’яте місця, відповідно, посіли команди «Спартак» та «Мукачево».

Учасники чемпіонтау отримали нагороди. 

Так, спеціальними призами чемпіонату були нагороджені: гравець команди «Ужгородські вовки» Віталій Чобаль  (номінація «Корисний гравець»), гравець команди «Шахтарські барси» Олександр Дмитрієв  (номінація «Технічний гравець»), гравець команди «Синевир» Віктор Міовканич (номінація «Прорив сезону»), гравець команди «Спартак» Валентин Семаков  (номінація «Мотор команди»), гравця ж команди «Мукачево» Михайла Пересту визнано кращим новачком.

Також відзначено кращого бомбардира чемпіонату Валентина Свалявчика, кращого захисника Юрія Олейника, кращого воротаря Миколу Щорса та кращого нападника Олександра Князева, повідомляє перс-центр ОДА.

Коментарі

Я
Я!!!

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Читайте також