На Facebook можна буде слухати музику разом з друзями

9
0

Facebook запропонував користувачам слухати музику одночасно з друзями. Нова функція була представлена в офіційному блозі сервісу.

 

Тепер користувач Facebook, який побачить, що хтось із його друзів слухає музику, зможе натиснути кнопку Listen With і приєднатися до прослуховування цього ж треку. Можна буде також створювати групи до 50 осіб і слухати музику того, кого оберуть "діджеєм".
 
За словами представників Facebook, користувачі зможуть самі налаштувати ступені приватності нової функції і самі визначать, хто з друзів зможе побачити прослухану музику і приєднатися до прослуховування.
 
Слід уточнити, що нова функція буде працювати лише в тих, у кого встановлені Facebook-додатки для сервісів Spotify і Rdio. Якщо у користувача, який захоче послухати музику разом з другом, такого додатку не буде, то при натисканні на Listen With його запропонують встановити.
 
Функціонально нова функція Facebook схожа на сервіс Turntable.fm, запущений в 2011 році. Його учасники також можуть слухати музику одночасно з кимось із своїх друзів або створювати масові групи для прослуховування, оцінювати музичні збірки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також