На Іршавщині прямо на узбіччі дороги знайшли новонароджене немовля

22
2

Тепер правоохоронці встановлюють матір дівчинки.

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря райлікарні про те, що на узбіччі дороги в с.Горбок знайшли у дорожній сумці новонароджену дитину.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група  на чолі з начальником райвідділу підполковником міліції Мироном Черничком.

Як з′ясували правоохоронці, під ранок немовля знайшов випадковий перехожий, який зателефонував на «швидку». Дитинка знаходилась у дорожній сумці, була загорнута у ковдру й голосно плакала.  Приблизно віком 4-5 днів.  У сумці мати дитинки залишила записку, що не має можливості її прогодувати, однак просить не віддавати дитя до інтернату...

На період розшуку рідних та близьких дитина буде перебувати у лікарні м.Іршава.

Розшуком батьків немовляти займаються правоохоронці. За даним фактом Іршавським райвідділом міліції розпочато досудове розслідування за ст.135 Кримінального кодексу України (Залишення в небезпеці), яким передбачено  обмеження або позбавлення волі на строк до двох років.

Шановні громадяни! Якщо ви маєте будь-яку інформацію про батьків та родичів дитини, просимо повідомити до Іршавського райвідділу міліції за тел.моб: 067-793-62-16, або на «102». Конфіденційність та анонімність гарантуємо.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Коментарі

А
Анатолій

Цигани, млять...

Я
Я

НАСКІЛЬКИ НАШ НАРОД ВСЕ Ж ТАКИ НЕДОІНФОРМОВАНИЙ, ТАК МОВИТИ, "ПРАВИЛЬНО". ВОНА НАПЕВНО І НЕ ЗНАЄ ЩО ЗАРАЗ ЇЙ СТАТТЯ СВІТИТЬ, А ПОТОМ БУДЕ КАЗАТИ "ХОТІЛАМ ЯК МАЙЛІПШЕ,А ПОЛУЧИЛОСЬ..." ПРОІНФОРМОВУЙТЕ ЛЮДЕЙ ЧАСТІШЕ ЩО У ЛІКАРНЯХ Є "ВІКНО ЖИТТЯ". НЕ ТРЕБА ПІДДАВАТИ РИЗИКУ ЖИТТЯ НЕВИННОГО НЕМОВЛЯТИ І В ЦІЙ СТАТТІ ТАКОЖ РЕДАКЦІЯ МОГЛА Б ВИКЛАСТИ ІНФОРМАЦІЮ-НАГАДАТИ ПРО ВІКНО ЖИТТЯ. СЬОГОДНІ БУВ ЦІКАВИЙ І БОЛЮЧИЙ ВИПУСК "СТОСУЄТЬСЯ КОЖНОГО" ЧЕРЕЗ НЕДБАЛІСТЬ І НЕ ЗНАННЯ ЗАКОНІВ І ПОРЯДКУ В НАШИХ ЗАКОНАХ МОЛОДА МАМА ЗРОБИЛА РОКОВУ ПОМИЛКУ... https://www.youtube.com/watch?v=fnmby8AgXIE

Читайте також