На Іршавщині відзначили переможців конкурсу „Податки очима дітей”

11
0

Керівництво державної податкової служби Іршавщини приділяє конкурсу дитячих робіт на податкову тематику надзвичайно велику увагу, оскільки це один з етапів виховання податкової культури серед підростаючого покоління. З року в рік конкурс стає дедалі популярнішим, і неабияку роль у цьому відіграє агітаційна кампанія, яка проводиться податківцями разом з працівниками освіти у навчальних закладах і будинках дитячої творчості. Відповідно зростає не лише кількість робіт, а і їх якість.

Журі конкурсу має нелегку місію, оскільки щоразу доводиться обирати кращі з кращих робіт фіналістів. Адже в цьому році до ДПІ у Іршавському районі надійшло 140 робіт. Це художні твори дітей, вироби декоративно-прикладного мистецтва та літературні твори.

Днями начальник ДПІ Любомир Петровський щиро привітав переможців районного та лауреатів обласного етапів конкурсів та вручив їм Дипломи та цінні подарунки. На церемонії, крім учасників конкурсу, були присутні їхні батьки і педагоги, журі конкурсу та представник районної газети.

Учасниця конкурсу Валерія Василець, робота якої відзначена як краща на регіональному рівні, змагатиметься за призове місце на заключному, загальнодержавному етапі конкурсу.

Безперечно, проведення конкурсу „Податки - очима дітей” сприяє підвищенню податкової культури як маленьких громадян, так і їхніх батьків. Творча уява не має меж і надалі тільки розвиватиметься. А в дорослих з'являється чудова нагода замислитися над тим, що податки все ж таки потрібно сплачувати, аби не виглядати менш свідомими за власних дітей.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також