На Хустщині Chevrolet і ВАЗ зіткнулися через туман

14
6

Аварія трапилася 27 жовтня близько восьмої години ранку.

47-річний житель селища Міжгір'я, керуючи автомобілем марки Chevrolet Аveo на автодорозі Хуст-Міжгір'я, в селі Іза Хустського району, при здійсненні маневру обгону в умовах недостатньої видимості (туман) виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із зустрічним автомобілем марки «ВАЗ -2107 ».

Внаслідок ДТП водій Chevrolet потрапив в травматологічне відділення лікарні, а водій «ВАЗа» - в реанімаційне. Також, в салоні «ВАЗ-2107» знаходилися троє пасажирів - мешканки м. Хуст, які з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості були госпіталізовані до лікарні.
 
Триває розслідування події.

Коментарі

В
Водій2

Він має горіти цілий рік, яксза кордоном. Там думають за безпеку руху

В
водій1

На рахунок ближнього світла +1 Потрібно постійно вмикати ближнє світло. Хоча б у зимовий час.

В
Водій2

Чому не зробити обов"язковим постійне ближнє світло? Це ж покращує видимість авто на дорозі.

В
водій

Треба примусово заставити водіїв включати габарити або навіть ближнє світло на трасі, а то авто як "їжаки з туману з'являються" (каміони і маршрутки як не прикро теж нехтують цим).А гаїшники спокійно споглядають як "їжаки їздять" це і не дивно штрафа за це нема а лише рекомендації тож краще потім на аварії "заробити"

ТД
Тужанський Дмитро

Доброго дня. Як головний редактор дякую Вам за допомогу у створенні чіткого та грамотного контенту. Обіцяю особисто роз'яснити колегам питання достовірності подачі інформації. Ще раз перепрошую.

К
коректор

Знову помилка ,не Міжгірщині а Хустщині.

Читайте також