На Хустщині двоповерховий автобус з пасажирами перекинувся у річку (ФОТО)

37
4

Трагедія сталася о 8.55 23 січня на автошляху Долина-Хуст в районі села Березово Хустського району.

Як уточнили Мукачево.net у УДАІ УМВС України в Закарпатській області, рейсовий двоповерховий автобус марки «Вольво» сполученням Київ-Хуст не впорався з керуванням та з 8-метрової висоти з’їхав у річку Ріка.

За попередніми даними, на момент дорожньо-транспортної пригоди в салоні транспортного засобу знаходилося 6 пасажирів та 2 водія. Четверо пасажирів двома каретами «швидкої допомоги» доправлені до Хустської центральної лікарні. Двоє потерпілих знаходяться у важкому стані, а у двох інших діагностовано політравми середнього ступеня важкості.

На місці події працюють бійці МНС державної пожежно-рятувальної частини № 10 та водолази Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ТУ МНС у Закарпатській області. Рятувальники допомагали у транспортуванні потерпілих до автомобілів «швидкої». А зараз проводять комплекс заходів для подальшого буксирування автобуса на проїжджу частину.

Коментарі

Е
Ендрю

Щербей капітан МЧСА "утігав автобус Мотузкою з води" кажеш шо Мотузкою? я усе думав шо на мотузок лише носка та труси мож вішати сушитися. оказуєся шо мож і автобус витягувати))))

*
***

Ти знову тут, ідіоте? Нащо-сь кличку поміняв? З Челядника став капітаном? Видно, загибель та страждання людей тебе смішать? За святотатство будеш наказаний Богом.

П
Пропр

І знову буде винний водій,підприємець.... а не хренові та нечищені дороги.

ЩК
Щербей капітан МЧСА

Ми спрацьовали на отлічно я там сам бив і утігав автобус Мотузкою з води

Читайте також