На Хустщині зійшли селеві потоки, бурхлива вода зносить все на своєму шляху (ФОТО, ВІДЕО)

32
14

В Управлінні ДСНС Закарпаття повідомили про розчистку дороги, на яку і зійшли 2 селеві потоки.

Сьогодні, 18 липня, о 16:40 годині до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на дорогу в селі Свобода зійшли 2 селеві потоки.

Потоки перекрили рух на дорозі, тому рятувальники з поста Синевир виїхали на місце. Впродовж години працівники ДСНС розчистили автошлях та забезпечили проїзд автомобільного транспорту.

Разом з тим, у мережі опублікували відео з села Колочава. Там рівень води у річці суттєво піднявся, а бурхлива вода змивала все на своєму шляху.

Раніше Mukachevo.net писало про те, що у мережі люди попереджали закарпатців про підняття рівня води у річці Уж.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

P
porohobot

а бельгія нова зеландія як?

ВЗ
Василь заперевальний

треба заборонити рубати ліса в Україні! а як там Німеччина і Швейцарія?

Д1
до 15:27

Батерфляй, ти вже замахав з дурки втікати і телефони в санітарів тирити!

Д1
До 11:34

Чехы спецом звужали русла рiчок, щоб ефективнiше спускали лiс бокорошi необразованi !! Гейропа завжди використовувала , як сировину закарпаття , окраiну та гуканiв -так само , як i зараз !!

С
Свидомый

По этому поводу секретарь СНБО Украины Алексей Данилов разразился достаточно циничным комментарием. «Господь Бог слишком много им дал воды сразу», — заявил Данилов.

В
Вказую

Не рубайте лic При СССР такого нигда не было Глобально потеплiло Кониць свiта близько Покайтеся бо Бохонько вас покарать

.
.Грімінфо

Неміригуйтеся чилядь,дале буде ще гірше,клімат міняється по всій планеті,у Європейській частині тоже....

Б
Бокораш

До розумної Лесі . А нич што європеці , позаганяли свої ріки у колектори і канали . Изузили ширину рік бетонными загородами . У Ужгороді чехы зузили Уж наполовину . Куды ся воді діти , кидь ни у варош текти ? По вшитків Європі так є . А пид автобанами , як загнані рікы , што и нивидко їх . Прийде читавый дощ , и всьо варошови пі....ц .

Л
лесі

В Німеччині і Швейцарії випала місячна норма опадів, а у нас просто рясний дощ падав. Не рівняй шось із тим самим і скільки рубають у нас і них. І не рівняй інфраструктуру тут і там

В
Вучарь

Ми крадеме ліс, а ви нам дайте гроші на нову дорогу і мости бо нас затопило

2
2Леся

Та іди ти нахєр зі своїми місячними опадами! На фото видно шо з ліса порубані дрова і пеньки повимивало, то шо ту воду мало держати.

Л
Леся

В Німеччині і Швейцарії теж треба заборонити рубати ліс,а в Україні людям потрібно продовжувати деградувати.Не вчіть ніколи,що таке місячна норма опадів і якщо вона випадає за годину.

Б
Бунді

При цих законах і владі ліс не перестануть рубати нигда! Най хоть весь Синевир змиє вниз до Тиси.

ДЕ
диванний експерт

доста рубати ліс

Читайте також