На КПП "Лужанка" помер чоловік, який їхав на операцію (ФОТО)

11
19

Про це Mukachevo.net стало відомо від свідків події.

За попередніми даними, чоловік з жінкою пішки перетинали кордон. Чоловік їхав в Угорщину на операцію на серці, усі відповідні документи були на руках. Його оформили у позачерговому порядку, але одразу після проходження митної процедури йому стало погано.

На суміжній стороні на чоловіка чекала швидка допомога Угорщини.

Після погіршення стану, працівники КПП викликали швидку допомогу української сторони, але, на жаль, людина померла.

Згодом, прес-служба Мукачівського прикордонного загону підтвердила даний факт.

У Головному управлінні національної поліції Закарпаття додали, що мова йде про берегівчанина, 1972 року народження.

Коментарі

D
Dido

Ще якби швидка не їздила де попало

В
василь

європейскість: людині стало погано, могли уже наявну скору запустити на українську сторону!- ні краще дочекалися з берегова поки приповзе!

Л
Лужанка

На цьому переході працюють дуже погано підійдеш до митниці сидять троє один на одного кивають аж поки не постукаєш в вікно і то щось вошкається біля стола якісь дурні запитання де були що робили кого везете-одним словом повний непрофесіоналізм і небажання працювати-висновок-нач. митниці нецікавиться роботою підрозділів а нач. відділу нехоче контролювати підрозділ ось і працює інспекторський склад як хочуть одним словом -бардак.

Л
Лоці

Морава таможник

М
Мукачеве

По закону крати гроші не можна,не можна поліції брати гроші від людей,брегати по телебаченню, зарплату виплачувати лікарям і т.д.

7
777

Не знаєте скільки часу виділяється по закону для огляду одного авто на митниці, то не пишіть дурниці!!! По закону виділяється 45 хвилин на один автомобіль! Якби митники перевіряли так як пише Закон, та стояли би в черзі і тижнями! А хворі,вагітні і з маленькими дітьми можуть проходити без черги!

ДН
до нижньої марги

така маргота як ти черги й робіть,не сидиться вам полячні вушливій у своїх львувах і франківшьках,гута би вас побила гнид..як таракани,тілько вас повно усяде

М
Мукачеве

Які черги???? Років 30 назад, я чекав 2 дні в Чопі на Кпп. А всі хочуть за 5 хвилин проїхати.Літом в Угорщині на Tompa я чекав 7 годин. І нічого зі мною не сталося.Став у чергу і почекав .... Якщо хтось хворий, звичайно без черги треба пропустити.

Г
Горянський

Де ті журналісти шо показували як іде контрабанда у 2014 році ,а тепер подивіть як пускають контрабанду повністю під контролем кримінальника Селянчика і його шпани і під прикриттям служб і прикордонників !

Г
Горянський

На Лужанкі пограничники хабарники і корупціонери

Х
Хабарники

Медленно пси кивалися а так як усе жопа

Д1
До 123

Черги не лише на свята, вони там систематичні і постійні. Я раз на тиждень перетинаю кордон по роботі і бачу цей хаос вже не перший місяць.

1
123

То черги бо всі з празників на зароботки їдуть, два три дні і не буде черги. Вам головне когось зробити винним.

Г
Глядач

Та йди на біціглях, а не пішо

П
Пітьо

Коментатори дауни, черга від мадяр була і на окко, при чому там нашій таможники кіть мадяри не робили. По друге кільо пішком там не ходив, там лем у пограничників пішо треба оформлятись.

У
Ужас

З такими чергами там і здоровий здохне...

М
Морава

Слухай ти шо так говориш поздихали, сам здохни,а не бажай другому здохнути , бо не знаєш що тебе чекає

С
Спостерігач

Они кончені позачергово каже там не никавуть ци беременна чи з дітинов малов они цигани

Г
Глядач

Ті таможники най би самі поздихали уже. Роблять як беремені. Кілько людей іщи має умерти??? оби очередей не боло

Читайте також