На мера Ужгорода якось дивно напали:

8
1

не застрелили, а тільки накричали

За словами речника міського голови Ужгорода Олега Подебрія, на мера Ужгорода Сергія Ратушняка сьогодні було вчинено напад.




Обставини цього інциденту виглядять досить дивно. За словами Подебрія, напад було вчинено сьогодні о 18.05 поблизу будівлі хімічного факультету Ужгородського національного університету, де будівельники ремонтують частину дороги. `Мер міста, повертаючись з роботи додому, спеціально зупинився в цьому місці, аби проконтролювати хід виконання робіт. Там і стався інцидент`, - заявив О.Подебрій.



За його словами, саме в цей час якийсь невідомий з криками `Я тебе вб’ю!` та `Я тебе дістану!` кинувся на Ратушняка. У руках нападника, стверджує речник міського голови, був пістолет, яким він, втім, чомусь не скористався.



“Наразі поки що мені невідомо, чи це була бойова зброя, чи зброя для стріляння гумовими кулями, тільки напевне відомо, що зброя справжня`, — зауважив речник мера. За його словами, нападника знешкодили сам С.Ратушняк та його охорона. За іншою версією, нападника `знешкодили` героїчні робітники об`єкту, котрий інспектував мер.



Затриманого нападника доставили до Ужгородського міського відділу міліції. За словами О.Подебрія, мер міста подав до міліції заяву про напад і дав свідчення.



Особа нападника наразі поки ще невідома.



Обставини й деталі нападу уточнюються, повідомив О.Подебрій.



Коментарі

К
киря

Труба!если бы ему кто-то налил 50 грам.етот бы бухарик заснул у него на плече.Ну конечно Рата мусор здал в пацана в ментовку.

Читайте також