На Мукачівщині переймаються інвестиційною діяльністю

10
0

Для включення в програму соціально-економічного розвитку району на 2007 рік

Для забезпечення стійкого і стабільного росту добробуту, життєво важливо для району створити сприятливий регуляторний клімат, який би стимулював ділову активність, спрямовану на створення нових робочих місць, залучення інвестицій та заохочення іновацій.

Перспективи розвитку економіки району вимагають інтенсифікації іноваційного розвитку району шляхом зміцнення іноваційного потенціалу на основі розробки та впровадження іновацій у розвиток пріоритетних галузей економіки, створення умов для розширення внутрішнього й міжрегіонального ринків інноваційних продуктів і нових технологій.

Зокрема в 2007 році в районі будуть розроблені проекти по розвитку туристично-рекраційної галузі із залученням інвестицій в с.Синяк, с.Лісарня, с.Майдан, с.Брестів. Заплановано ввести в дію готельно-ресторанний комплекс у с.Карпати, базу відпочинку у с.Вільховиця, збільшити надходження іноземних інвестицій в модернізацію санаторію-профілакторія ,,Солені млаки” та бази відпочинку ,,Юність”. Для активного розвитку сільського, зеленого туризму передбачається виділення заемельних ділянок на території сільських рад с.Пузняківці – 2 га., с.В.Визниця – 2 га., в населених пунктах с.Бистриця та с.Брестів буде відкрито 15 сільських садиб. На базі Чинадіївського замку будуть проводитись роботи по створенню міжнародного туристичного та культурно – пізнавального туристичного центру.

За рахунок надходження прямих інвестицій буде проведено заміну технологічного обладнання для випуску конкурентно-здатної продукції у ЗАТ,,Мукачівський лісокомбінат”, ВАТ,,Фактор-імпекс”, ВАТ,,Мукачівський верстатозавод”, ТОВ,,ТГФ Закарпатська Фабрика виробів з деревини”, що позитивно вплине на збільшення експортної продукції та передбачається залучення іноземних інвестицій в розвиток сільськогосподарської галузі у ТзОВ ,,Карпатський паннон”, ТОВ,,Гузенд”.

Сектор зв’язків з ЗМІ, громадськістю

та з питань внутрішньої політики апарату

Мукачівської райдержадміністарції

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також