На Мукачівщині відкрито стаціонарне відділення

14
0

для постійного та тимчасового перебування одиноких громадян похилого віку

        19 червня 2008 року на базі Мукачівського районного територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, який знаходиться у селищі міського типу Кольчино відкрито  стаціонарне відділення для постійного та тимчасового перебування одиноких громадян похилого віку. 

        Ремонтні роботи з облаштування приміщення розпочалися у минулому році. Для цього з районного бюджету було витрачено близько 280 тис.грн.  Відділення розраховане на 15 осіб, яким цілодобово надаватиметься медико-соціальна допомога. 

        Участь у відкритті стаціонарного відділенні взяли заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Ольга Маринець та начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Віра Сватанова. 

      До цього часу при Мукачівському районному територіальному центрі соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян працювало одне відділення соціальної допомоги на дому. Наразі у Мукачівському районі на надомному обслуговуванні  знаходиться 282 одиноких громадян похилого віку.  Щодня їм надаються послуги, які  включають  доставку продуктів та медикаментів, прибирання кімнат, приготування їжі та прання білизни, поточний ремонт житла  та огорожі, заго­тівля дров та вугілля. Ця допомога  надається соціальними робітниками, яких у відділенні працює 28 осіб, повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики Мукачівської РДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також