На набережній у Мукачеві висадили 100 сакур (ФОТО)

6
27

Акція з озеленення міста, ініційована народний депутатом Віктором Балогою, пройшла сьогодні на дамбі вздовж парку Перемоги.

Тут висадили 100 сакур. Зробили це місцеві жителі разом з представники влади міста на чолі з мером Золтаном Ленд'єлом та депутатом облради Андрієм Балогою. Усі дружно саджали, поливали та підв'язували дерева.

"Треба не тільки від природи брати, а й віддавати. Саджати дерева я звик ще з малку. Сакури - це родзинка нашого міста. У тому числі заради них сюди щороку приїздять все більше туристів", - зауважив Андрій Балога.

"Сьогодні ми продовжуємо озеленювати наше місто. На це щороку йде чимало зусиль. Так ми привчаємо людей, жителів нашого міста, дбати про наколишній світ", - зазначив журналістам Золтан Ленд'єл.

Водночас, одни з працівників комбінату благоустрою міста пан Василь, насамперед, закликав мукачівців не ламати дерев та бережно ставитися до них.

Нагадаємо, що за останні кілька років у Мукачеві було висаджено понад 1000 сакур, зокрема на вулицях Ужгородська, імені Яна Коменського, Данила Галицького, Миру та інших.

Коментарі

І
іштвану

То ти мадярчук не обтесаний. Сиди і не пукай в бік Мукачева.

I
istvan

ip:92.113.19.xxx слухай Ти безкультурний лох. Навчися спочатку спілкуватися з людьми а потім суй свій ніс в інтернет.У Мукачево я їду коли хочу, без твого дозволу,я може більший Мукачівець ніж Ти , прожив там 50 років.А СКОТИНА ТИ САМ І СКОТИНА ТЯ РОДИЛА.З таким розумом як у тебе лем свині пасти і то бих ти не довірив. БУДЬ ЗДОРОВ БАРАН!

І
Іштвану

підмиваєш задници сам. а ми тут робеме шо хочеме. а ми змінюєме що нам треба. подивися скількох вже наказали подпалом машин і не тільки.

І
іштвану

то твоя доля сраки пердунам і балогам підмивати за подаяння!!!! То сиди там і навіть не сміть дихати в бік МУКАЧЕВА!!!! Скотина ти безродна!!!

І
іштван

Щось не видно щоб ви могли, хоть щось ізмінити.А на рахунок підмивання задниць ,ви хотілиб так підмивати і так жити і заробляти як я.

І
іщтвану

сиди там за 2000 кілометрів і підмивай старих пенсіонерів!!! Мукачівці якось без твоіх вказівок самі розберуться з файтов завидівськов.

КИ
к иштвану

возьми лопату и всесте с ворами с ратуши айда сажать сакуры!

І
іштван

Я не Галай і не Радиш, я іх і не знаю, і живу 2000 км від Мукачева.Написав про те ,що бачив своїми очима.А ваші керівники беруть лопату у руки і щось роблять ,а ви сидите у інтернеті і критикуєте всіх.А на рахунок того що крадуть, хто як живе так і судить.!

С
Стас

Якщо взяти європейське місто аналогічне за площею і чисельністю населення відносно Мукачева, то 70 відсоків населення в основному користуються велосипедами, хоча майже у всіх є автомобілі. Але там вулиці пристосовані для велосипедистів. Якщо би було бажання, так само можна зробити і в Мукачеві.Про плюси говорити не потрібно, всі й так знають. Але ще треба,щоб змінилася психологія людей, бо в нас вважають, що на велосипедах їздять тільки жебраки. Попробуйте ви нашим людям пояснити, що хизуватися своїми статками непристойно, що європейці купують автомобілі, які зручніші для користування, паркування, а не щоб втерти ніс сусіду.А з яким визгом коліс проїжджають перехрестя, просто жах! Особливо це стосується тих, що вискочили "из грязи в князи" Стантьте на перехресті вулиць Данила Галицького і Яна Коменського іц ви в цьому переконаєтеся.

З
закарпатка

часто там гуляем. Поэтому вопрос. Когда дамбу заасфальтируют? Если пройдет дождь, то там одна глина. Лавочки бы тоже не момешали, хотя может они и не нужны. Так возле каждой лавочки будет куча окурков, семечек и мусора, не умеют наши дети отдыхать, не воспитали их нормально, а жаль. И что с велосипедными дорожками? Дождемся их когда-то? По городу ездить на велосипеде невозможно, точно какая-то машина собьет.

Т
Трубошат

Я вчора хуляв по парку. там вже були дерева. красиво шо посадили. но лавочок явно нехватає(((

М
мукачівці

стільки як за останні роки розікрали в місті ВИКОНРОБИ ще ніколи не крали. МОЛОДЦІ!!!

А
админу

а удалать коментарии не с вашего лагеря не надо.

М
мукачівка

Стільки сакур,як посадили за отанні роки, в Мукачеві не садили ніколи. Чудова ініціатива, велике спасибі виконробам!МОЛОДЦІ!!! Як то кажуть у нас - калап дулів!

ДК
для коментаторам

була колись картина" Ленін з бревном на суботнику" а тепер мукачівський шедевр "Лендєл з аршовом...))))"

Д4
для 4444

пішов би ти в ліс прикарпатський фашистський недобиток бандерівський.!!!

К
коментаторам

шкода мені вас, тих хто вадиться на ці сакури, мера лєнточкорєзатєля і усю їхню братію. Шкода, бо видко ош розумієте куда всьо котиться, кіть за Андрія з аршовом вспомнили. Лем не коменти треба писати, а звідатися у ригів, юліанців, ударених, свободівців і других де їхні сакури. де їхній хлоп з аршовом. Та і взагалі де вони всі вже тепер, бо пак коло кабінок буде пізно.

4
44444

Щось МОСКАЛИКИ розійшлися, Ану бігом на родіну.

КИ
к иштвану

кто ж если не этот пустяк мер и его такие же замы не довели город до плачевного состояния в угодц своему "нянькови"???!!! А сакуры сажать на показуху они мастаки разворовывая на миллионы!!!! Ты иштван сильно то без мыла им в очко не лезб-а то не дай то Бог очко у них треснот.

А
АНТОН

ЧЕРГОВА "ПОКАЗУХА". ЗАДРАЛИ ВЖЕ З ЦИМИ САКУРАМИ ВІД БАЛОГИ. хОЧЕТЕ САДИТИ ДЕРЕВА -САДІТЬ, БЕЗ ТЕЛЕКАМЕР І ПІАРУ. ОСТОГИДЛО ЧИТАТИ ПОСТІЙНО ОДНЕ Й ТЕЖ. А ДЕ БУВ САМ ВІКТОР? УЧОРА ПИСАВ, ЩО ОСОБИСТО ПРИЙДЕ САДИТИ, А СЬОГОДІ "ОБМЕЖИВСЯ" АНДРІЄМ. ЧОГО ЛЮДЯМ МОЗГИ ПУДРИТЬ.

ДІ
До іштван

Ти Галай чи Радиш????

М
мукачівець

нічого доброго мер не робить , він не газда як у нас говориться , може андрій балога буде ліпшим газдою , так як раніше був його батько

І
іштван

ДО ВСІХ КОМЕНТАТОРІВ.Люди добрі мені вас шкода.Що вам не робить ваше керівництво міста все вам не добре.Я роками слідкую за діями які робляться в Мукачеві І можу запевнити що в інших містах булиб раді мати таких керівників. А на рахунок того ,що є ще багато недоліків, винуватих шукайте поміж вас. Ні мер ,не його зами довели місто до такого стану.

P
pasific

нашо лежачих поліцейських стіки наставили на генерала петрова і біля фокстрота ? не можна обійтися одним поліцейським , ставлять по три ао чотири , ліпше ями залатайте тим асфальтом

Ж
житель

А Галай то сачкует возле Андрюши...)))) Не хорошо получается....)))

ДМ
для мкчв

да и ещо он то там не живет давано.... но полицейчких постелили как крокодилов высоких.

М
мкчв

А чи є репортаж як всі дружно кладуть лежачих поліцейських перед будинком мера?

Читайте також