На полицях ужгородських супермаркетів не масло, а "спред" (ФОТО)

32
1

Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники відділу ДСБЕЗ Ужгородського МУ УМВС спільно з правоохоронцями УДСБЕЗ УМВС краю на території однієї з державних організацій, що «дислокується» в обласному центрі, виявили факт незаконного розфасування продукту, схожого на вершкове масло. Пакували товар у спеціальному цеху.

Псевдопродукт  спочатку знаходився у картонних коробках, на яких не було вказано жодної інформації про виробника, вид продукту і дату виготовлення. Розфасовували його за допомогою  фасувального апарату у брикети по 200 грамів.  Упаковку використовували з логотипом «Масло селянське», де, до речі, вже була проставлена дата на 5-6 днів уперед.  А не відомо, скільки цей товар вже пролежав у цеху. Тож можна собі уявити, у якому стані він мав дійти до споживача… 

Зі слів працівників вказаного цеху, у період з 1 по 25  січня цього року  вони  встигли розфасувати 20 тонн сумнівного продукту. Не виключено, що частина товару могла вже потрапити на полиці наших супермаркетів, а відтак – і в холодильники покупців.

Наразі «ліве» масло вилучили і  відправили на експертизу, яка, сподіваємося, зробить належні висновки. Також вирішується питання про порушення кримінальної справи, повідомив нам начальник відділу ДСБЕЗ Ужгородського МУ  УМВС Віктор Пекар.

Коментарі

ТГ
Темний гуцул

А у Рахові у магазині "Шофрон" і зараз таке масло гріє полиці,по 5.50 грн. Зразу впадає в очі стара радянська обгортка!!!

Читайте також