На спортивних стадіонах Тячівщини та Рахівщини відбулось справжнє свято футболу

18
0

14 червня, за сприяння народного депутата України Василя Петьовки, на спортивних стадіонах Тячівщини та Рахівщини відбулось справжнє свято спорту. За право називатися найкращими, в чергових турах обласних та районних змагань з футболу боролися команди Рахівського та Тячівського районів.

Футболісти із задоволенням прийняли участь у змаганнях. На матчі завітало чимало вболівальників. Вони затамувавши подих спостерігали за грою улюблених команд.  

Серед футбольних клубів, які брали участь в обласних змаганнях, з рахунком 2-0 зіграли ФСК ,,Говерла” Ясіня та ФК ,,Вишково” Вишково (Хустський район), в нічию, 2-2 зіграли ФК ,,Кісва” Косівська Поляна та ФК ,,Вікторія” Біла Церква. ФК «Терново» та ФК «Карпати» (Рахів)з рахунком - 2:2 зіграли в нічию, а ФК «Карпати» (Дубове)  виграло у ФК «Велика Копаня» з рахунком - 3:1

Не менш напружуючими були змагання команд в районних чемпіонатах. На Рахівщині команди ,,Бiла Тиса” Богдан та ,,Говерла-2” Ясiня, показавши чудову гру зіграли з рахунком 2-2. Великий Бичкiв – Ділове зіграли з рахунком 2-0, Кваси - ,,Едельвейс” Богдан – 3-2, Paxiв - Водиця 3-0, Верхне Водяне - Луг 3-1.

На  Тячівщини відбулись чвертьфінальні матчі Кубку Тячівського району. Ігри закінчились з такими результатами:

Команда ФК «Беркут» (Бедевля) виграла у команди «Інтер» (Ганичі)  з рахунком - 3:0, а ФК «Лісоруб» (Усть-Чорна) отримала перемогу у ФК «Колос» (Теребля) з рахунком - 2:0. Команда ФК «Калини» програла команді ФК «Діброва» (Нижня Апша)  з рахунком -2:5, а ФК «Інтер» (Нересниця) потерпів поразку від ФК «Вонігово»  з рахунком -2:6 .

По закінченні футбольних дербі громадські активісти Рахівського та Тячівського районів, від імені народного депутата України Василя Петьовки вручили футбольним командам –учасникам матеріальну підтримку для участі в турнірі. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також