На Свалявщині затримали двох грузинів, які пограбували магазин (ФОТО)

15
2

Вчора, двоє чоловіків зайшли до продуктового магазину, що у с.Сусково і словесно погрожуючи продавчині, чоловіки почали вимагали гроші.

Як розповідають поліцейські, штовхнувши жінку від прилавку, злочинці відкрили касу і спустошили її. Здобиччю грабіжників стали заледве 2 тисячі гривень. Після того "покупці" сіли до машини та зникли в невідомому напрямку. Перелякана продавчиня звернулася до поліції.

Жінка повідомила поліцейським  прикмети чоловіків  та  марку автомобіля, на якому останні зникли з місця події. У зв'язку з масовими заходами, поліція перебувала в посиленому режимі несення служби. І коли надійшло повідомлення про пограбування, всі наряди поліції було орієнтовано, а разом з тим введено план "Перехоплення".

Транспортний засіб, який був в орієнтуванні, вдалося затримати патрульним поліцейським за 100 кілометрів від місця злочину неподалік села Сусково Свалявського району. Правопорушниками виявилися двоє чоловіків грузинської національності, віком  40 та 50-ти років. На місці події працювала слідчо-оперативна група, речові докази вилучено.

Дану подію поліція кваліфікує як грабіж (стаття 186 Кримінального кодексу України). Також перевіряються причетність даних громадян до скоєння низки інших злочинів, пише відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Коментарі

К
Комедіант

Зайшли до продуктового магазину , що у с.Сусково, а потім транспортний засіб, який був в орієнтуванні, вдалося затримати патрульним поліцейським за 100 кілометрів від місця злочину неподалік села Сусково. P.S.Довго чуваки петляли по Сускову

1
117

За давньою традицією назви жіночих професій можна ТАКОГО натворити... За прикладом, професії, що закінчуються на "ка" (вчителька, поштарка, кухарка) - тоді вже краще не продавчиня, а ПРОДАВАЛКА :-))))) І морфологічно правильно, і весело! Або зневажлива форма (за прикладом "учиха", "дячиха", "повариха") ПРОДАВИХА :-)))))

Читайте також