На Тячівщині інвестори з Чехії можуть відкрити німецький завод

6
10

За попередніми планами, це має бути виробництво деталей для підключення мобільних гаджетів до транспорту.

Перспективи відкриття цього заводу обговорили минулого вівторка, 6 березня в будівлі Тячівської РДА, куди завітали представник відомої німецької компанії MD Elektronik.

Закордонні інвестори шукають земельні ділянки для розміщення виробничих потужностей своєї компанії на території України. Вони мають намір побудувати завод з виробництва деталей для підключення мобільних гаджетів до транспорту, радіоантен та кабелів HSD тощо.

Якщо їм це вдасться, на підприємстві можна буде працевлаштувати близько 1000 працівників (в основному жінок). А це стабільний заробіток та сучасні умови праці з екологічно чистим виробництвом.

Як зазначили гості, подібний завод успішно працює в м.Плзень (Чехія) і на ньому трудяться чимало заробітчан з Тячівщини.

У ході зустрічі влада і потенційні інвестори обговорили умови можливого місцерозташування заводу в кількох населених пунктах району, таких як Тересва, Солотвино та Дубове.
 

Коментарі

GJ
Glas Josef-Magda

ШТО ВИ ЗА НАРОД? НЕХОЧДЕТЕ ,ВАС НИКО СИЛОУ НЕ ЗАСТАВЛЯЄ,ПІДУТЬ У БОЛГАРІЮ ВАДЬ ДЕСЬ ИНДЕ А ВИ ОТСОСЕТЕ!

ProRock непонятливому

Чого ти так розгойкався? спробуй ці питання задати якомусь посадовцю...

Ф
ф

най строять най ВЕЛІКАЯ ГЕРМАНІЯ ПРОЦВІТАЙЕ НАЙ БАГАТІЙЕ ЛЮКСЕМБУРГ БО НАШІ ТВАРІ ЗА 25 РОКУ ДЕВСТВЕННОСТІ НИМОГЛИ ПОСТРОЙИТИ НІЦ ТА НАЙ ЧЕХИ З НІМЦЯМИ ДАДУТЬ РОБОТУ НАРОДОВИ

Н
Нипонятно

до 14:22, ти читаш лиш окремi слова? Написано ж тобi, ниборакови, шо ни усi можуть виiхати. Шо iм робити, ану упувiш?? Чекати поки доллари сипати на них будуть? Красти? Ти же такое вумное, россудливое, всезнающое, напиши рецепт для всiх. Ти сам лiчно кулько робочих мiсць дав нашим людям? Зарплату европейско-чеську кумусь уплативись? Хоть одну? Ге? Так вот сиди собi товди на жопi мирно, тай ни критикуй тих, хто хочаб ЩОСЬ робить у цiй державi.

Н
Нипонятному

тисячку-другу, то на хліб не устае, ти не читаш ош медицина уже платна, ти готовий робити за їду?, а у виходні бігати по секонд-хендах?до гузиці такі роботи що нам предлагають, кить ти на чехах заробиш за місяць то що туй за рук.

A
ABC

Йди працюй. ти будеш там старший терпіла )))

Н
Нипонятно

Вам ни угодиш. Ние роботи - погано, е робота - погано. Лучше най ни откривають, так май спукуйно? Ни всi можуть виiхати заграницю, а хлiб хотяби купити треба? I шо тi люди най ро6лять? Най iдуть грабити банки, людей чи уткiть най возьмуть хотя би уту тисячку-другу гривню?

У
уря

нам гроші не треба, роботу давай, нам сонця не треба, нам партія світить.

Д
джгут

Це звичайно позитив для Тячівського району. Але де вони знайдуть необхідну кількість робітників, якщо в області такі підприємства відчувають постійну нехватку робочої сили із-за трудової міграції в країни ЄС?

ІГ
Інспектор Голубка )

У Німеччині на цій фірмі робітники мають мінімум 2000€ в місяць. Тут вони розкусили що нашим людям можна платити копійки як Китайцям і наживатися на цьому. Це вкрай огидно.

Читайте також