На туриста з гори впав... козел

38
0

Гірський козел, який зірвався з гори, упав на мандрівника. Той у момент падіння тварини почав сходження на гору. Інцидент трапився в австрійській комуні Фільцмос.

Зіштовхнувшись із твариною, 59-річний Вальтер Кайзер упав з 15-метрової висоти і зазнав кількох травм. Потерпілого доставили в найближчу лікарню на вертольоті. Після падіння тварина підхопилася й утекла, не зазнавши ніяких травм.

Гірські козли досить часто падають, коли перескакують із одного виступу на іншій, незважаючи на те, що вони дуже добре маневрують на гірській місцевості. Спотикаються і падають, як правило, молоді особини. Однак випадки, коли козли, які зриваються з гори, падають на туристів, трапляються вкрай рідко.

Дикі гірські козли виявляють обережність і намагаються пастися у важкодоступних для людини місцях. Але одомашнені тварини часто блукають популярними туристичними гірськими маршрутами. Чи був козел - учасник інциденту домашнім, не уточнюється.

Нагадаємо, на цьому тижні п'ятнадцятирічний підліток у новозеландському місті Окленд впав з 16-го поверху будинку на бетонне покриття і залишився живий.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також