На тижні голова ОДА двічі приймав горомадян

3
0

Як завжди лідирували прохання про надання матеріальної допомоги

У п’ятницю, 9 червня, майже 40 мешканців Хустщини прийшли на прийом до голови ОДА. У розрізі проблем, з якими звернулися громадяни, як завжди лідирували прохання про надання матеріальної допомоги. Серед іншого можна виокремити питання, пов’язані з виділенням пільгових автомобілів: когось не влаштовує швидкість просування черги, хтось незадоволений своїм номером у списку. З цього приводу Олег Гаваші неодноразово наголошував, що усі списки є прозорими і жодних винятків ніхто не робитиме. До речі, оновлені та уточні дані черги на пільгові авто незабаром знову з’являться у пресі.

Специфікою цього прийому можна назвати те, що на нього організовано прийшли голови понад десяти сільрад Хустщини. Кожен з них розповів про свої наболілі проблеми, але усіх їх об’єднали насамперед питання газифікації та протипаводкових заходів. Олег Гаваші зауважив, що завершуватимуть проведення газу спочатку в тих населених пунктах, де роботи готові на 75 відсотків, а вже потім братимуться за нові. Протипаводкові заходи теж впроваджуватимуться системно. З обласної програми, розрахованої на 10 років, цьогоріч виділять 100 мільйонів гривень.

Одразу після вихідних, 13 червня, черговий прийом відбувся в Ужгороді. Цього разу до голови ОДА звернулися 27 закарпатців, переважно мешканці міст Мукачева, Ужгорода, Тячівського, Воловецького, Виноградівського та Мукачівського районів. Майже половину клопотань заявників задоволено одразу, інші ж подані на розгляд відповідних служб і будуть вирішені вже найближчим часом.

Загалом з початку року голова ОДА вже провів шість особистих прийомів громадян у стінах облдержадміністрації, один виїзний прийом на Хустщині та одну „гарячу лінію”.

Прес-служба ОДА

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також