На Виноградівщині визначились з місцем де побудують завод із переробки сміття

4
2

У неділю, 24 серпня, пройшла зустріч з мешканцями, громадськими активістами та депутатами села Хижа де ознайомили усіх присутніх із питанням вибору земельної ділянки для будівництва комплексу із переробки твердих побутових відходів.

У діалозі із мешканцями села Хижа обговорено умови розміщення об’єкта на території земель поблизу Хижанської сільської ради, технічними характеристиками комплексу та технологію сортування та переробки твердих побутових відходів. Жителів села також цікавила інформація про екологічну безпеку такого підприємства, відповідність європейським нормам та преференції, які може отримати село в цілому. Контроль з боку громадськості на усіх стадіях у випадку реалізації проекту поблизу села Хижа також не залишився осторонь мешканців села.

За результатами зустрічі, мешканці села виявили зацікавленість у реалізації такого проекту при умові забезпечення екологічної безпеки та дотримання світових стандартів поводження із твердими побутовими відходами, пише Виноградівська РДА.

Коментарі

ПС
Патріот села

Я не розумію як можна так протиправно діяти , як можна нехтувати волею народу , народу який довіряє і вірить . Хіба наші хижани заслужили лише на таке клиймо " забруднено", чому для наших дітей не можна побудувати оздоровчий центр на мінеральній воді? чим ми заслужили лише на сміттєзвалище? Чому роблять все без відома людей , і наявно брешуть . Ніхто з громади не був зацікавалений , а тим паче ніякого дозволу не давали. Спочатку взагалі , хитро зробили сказавши що це лише святкування, потім на заклики народу визнали що збори та провести правомірно так і не хотіли...Коли закінчиться це свавілля? МЕШКАНЦІ ПРОТИ СМІТТЄЗВАЛИЩА! БУДЬ ЛАСКА ДОПОМОЖІТЬ НАМ!

М
міша

Нікого нічого не питали, поставили перед фактом. Сказали все уже погоджено ви нічого зробити уже не можете.По поводу того що хочуть строїти 50% населення дізналося після так зватих "обговорень" за які практично ніхто не знав. Одна особа з Виноградівської податкової інспекції яка теж "зацікавлена" навіть вдавалася до погроз одній сімї яка відстоювала позицію протидій злагодженій системі незаконного будівницва. Так же прошу анміністрацію сайту написати ще одну статтю про невдоволення жителів с.Хижа рішенням Виноградівської РДА, для підтвердження даннаго факту прошу кореспондентів приїхати та опитати населення по факту, наскільки відомо за будівництво лише "зацікавлені" особи та їх родичі всі інші проти!

Читайте також