На Закарпатті Держекоінспекція закрила асфальтобетонний завод

16
0

з 11 грудня

Заступник головного державного інспектора охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області прийняв рішення про тимчасову заборону функціонування АБЗ філії “Мукачівська ДЕД «ДП Закарпатський облавтодор» з 11 грудня 2009 року.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі Держекоінспекції у Закарпатській області, державні інспектори відділу міжрайонного оперативного екологічного контролю Держекоінспекції у Закарпатській області ще у серпні поточного року провели планову перевірку АБЗ філії “Мукачівська ДЕД” ДП Закарпатський облавтодор”. За її результатами вручено припис щодо усунення виявлених порушень вимог природоохоронного законодавства. Наприкінці листопада здійснено перевірку виконання підприємством умов виданого припису.

Держінспектори Закарпаття було встановлено, що функціонування АБЗ й надалі здійснюється при відсутності дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами викиду, чим порушуються вимоги ст.ст. 10, 11, 33 Закону України “Про охорону атмосферного повітря”. Тож у зв’язку з тим, що раніше вжиті Інспекцією заходи не призвели до усунення виявленого порушення природоохоронного законодавства, подальше функціонування АБЗ забороняється законом і підлягає безумовному зупиненню.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також