На Закарпатті підстрелили ужгородського редактора газети

20
3

В одному з селищ Закарпатської області затримано жителя іншого селища області, який під час раптово виниклої сварки пострілами з пневматичного пістолета заподіяв тілесні ушкодження редактору газети, жителю Ужгорода.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Коментарі

ОП
Олег Полажинець

Офіційно заявляю, что до жодних коментарів, підписаних на цьому сайті "Олег Полажинец", я відношення не маю. Моїм іменем прикривається одна московська нікчема з вадами розуму. Якщо точніше, то нікчему звати Вадим Веретін (країна має знати своїх героїв). Це єдиний МІЙ коментар

ОП
Олег Полажинец

Читая такие новости, сразу понятно, как опасно жить в Закарпатье! И каким опасным делом является труд журналиста!!! Я, известный закарпатский автожурналист, предлагаю властям озаботиться обеспечением безопасности журналистов. Для чего, а точнее для кого я пишу свои статьи и обзоры в ведущих автомобильных изданиях? Для кого я снимаю еженедельную автопередачу на телевидинеии, которую показывают в Мукачево и не только? Конечно, для своих земляков! Так пусть мои земляки поймут, что мне нужна защита от таких фанатов...

О
Олександр

Ну і новина! Житель селища "Х" підстрелив жителя селища "Y" редактора газети "Z". Новина з трьома невідомими. Поконретніше можна????

Читайте також